Методичний вісник 2021-2022

Переможцями обласного етапу Всеукраїнського   конкурсу   науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму визнано:

В номінації «Навчальні програми гуртків та інших творчих об’єднань»

Керівника гуртка Розенбліт Ю.В. з  розробками: «Навчальна програма з позашкільної освіти дослідницько-експериментального напрямку «Медична біологія» (І місце).

В номінації «Проєкти, сценарії масових заходів із еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти»

Завідувача відділом, керівника гуртка-методиста «Любителі домашніх тварин» творчого об’єднання «Зоосвіт» Ковтюх О.О.,  з  роботою «Біологічна інтелектуальна гра «Пташинний калейдоскоп» (ІІІ місце) та «Інтелектуальний квест  «Захоплюючий зоосвіт» (І місце),

Керівника гуртка-методиста «Любителі домашніх тварин» творчого об’єднання «Зоосвіт» Скибу Т.А.,  з  роботою  «З далекого краю, з далеких світів журавлик на крилах додому летів».

В номінації «Методичні рекомендації та навчально-методичні посібники»

Керівника гуртка Розенбліт Ю.В.  «Методичні рекомендації щодо формування екологічних знань та свідомості у системі «Я і природа» (ІІ місце), 

Завідувачів відділами Духніч В.Г. та Музиченко К.В. з методичною рекомендацією «Організація і проведення екскурсій в саду закладу позашкільної освіти» (І місце),   

Заступника директора, керівника студії пісочної анімації «Карамель-Ка» Сокольвак А.В. з роботою «Естетико-екологічне виховання дітей в студії пісочної анімації «Карамель-Ка» (І місце).

Переможцями  Всеукраїнського   конкурсу   науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму визнано:

Заступника директора, керівника студії пісочної анімації «Карамель-Ка» Сокольвак А.В. з роботою «Естетико-екологічне виховання дітей в студії пісочної анімації «Карамель-Ка» (І місце).

Завідувачів відділами Духніч В.Г. та Музиченко К.В. з методичною рекомендацією «Організація і проведення екскурсій в саду закладу позашкільної освіти» (ІІ місце).